Dakgootpreventie

Dakgootpreventie

Wist u dat de meeste verzekeraars sinds 2015 schade door een verstopte hemelwaterafvoer niet meer vergoeden? Extra reden om uw dakgoten goed schoon te houden. In de praktijk valt dit door de hoogte echter niet altijd mee. Daarom doet Verhees aan dakgootpreventie. Dakgootpreventie bestaat uit een profiel in de goot dat water doorlaat, maar bladeren en takken tegen houdt. Het regenwater stroomt vrij door de goot en de bladeren drogen, waardoor ze na verloop van tijd vanzelf wegwaaien.

Voor ieder dak en iedere goot is een passend systeem. Uiteraard vertellen de mensen van Verhees u graag meer.

Vogelschroot

Vogels zoals kraaien, roeken, kauwen en duiven nestelen graag onder uw pannen. Daar zitten ze hoog en droog en broeden beschut tegen weer, wind en roofdieren. Het grote nadeel van de vogels is de grote hoeveelheid takken en andere rommel die zij met zich meebrengen. Natuurlijk laten zij ook vogelpoep achter. Wilt u ook uw dak en dakgoot vogelvrij houden? Wilt u uw huis beschermen door kraaien, roeken, kauwen en duiven te weren, bestrijden en verjagen? De vogelschroot is een diervriendelijke plaagdierwering. In combinatie met dakgootpreventie is dit een optimale manier van ongediertebestrijding. U beschermt uw huis tegen schade door broedende vogels, zoals lekkage door verstopping van uw dakgoot of regenpijp. 

Solarschroot

Naast dakgootpreventie en vogelschroot biedt Verhees ook solarschroot aan. Solarschroot van Dakgootpreventie beschermt uw dak en solar tegen overlast van resten van vogels en restjes vogelpoep. Solarschroot zorgt voor optimale ventilatie van uw zonnepaneel en bescherming van uw dak en zonnecollectoren tegen aantasting door schadelijke stoffen in vogelpoep. Het is een innovatieve aluminium kam, speciaal ontwikkeld voor montage rond de solarpanelen op uw dak. De solarschroot sluit de ruimte onder de panelen zodanig af dat er geen vogels meer onder kunnen komen.  

 Dakgootpreventie

© 2020 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2007  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpburo i.s.m. Accendis