Dakgootpreventie

Dakgootpreventie

Wist u dat de meeste verzekeraars sinds 2015 schade door een verstopte hemelwaterafvoer niet meer vergoeden? Extra reden om uw dakgoten goed schoon te houden. In de praktijk valt dit door de hoogte echter niet altijd mee. Daarom doet Verhees aan dakgootpreventie. Dakgootpreventie bestaat uit een profiel in de goot dat water doorlaat, maar bladeren en takken tegen houdt. Het regenwater stroomt vrij door de goot en de bladeren drogen, waardoor ze na verloop van tijd vanzelf wegwaaien.

Voor ieder dak en iedere goot is een passend systeem. Uiteraard vertellen de mensen van Verhees u graag meer.

Vogelschroot

Vogels zoals kraaien, roeken, kauwen en duiven nestelen graag onder uw pannen. Daar zitten ze hoog en droog en broeden beschut tegen weer, wind en roofdieren. Het grote nadeel van de vogels is de grote hoeveelheid takken en andere rommel die zij met zich meebrengen. Natuurlijk laten zij ook vogelpoep achter. Wilt u ook uw dak en dakgoot vogelvrij houden? Wilt u uw huis beschermen door kraaien, roeken, kauwen en duiven te weren, bestrijden en verjagen? De vogelschroot is een diervriendelijke plaagdierwering. In combinatie met dakgootpreventie is dit een optimale manier van ongediertebestrijding. U beschermt uw huis tegen schade door broedende vogels, zoals lekkage door verstopping van uw dakgoot of regenpijp. 

 Dakgootpreventie

© 2024 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2024  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpers i.s.m. Accendis