Service & Onderhoud

Sinds september 2023 is er een nieuwe servicemonteur bij ons team aangesloten. Dit betekent dat we ruimte hebben voor nieuwe klanten voor onderhoudsbeurten. 

7 dagen per week, 24 uur per dag. Installatiebedrijf Verhees, gevestigd in Chaam, staat bekend om de snelle service bij storingen of problemen. Bij dringende zaken buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met onze dienstdoende servicemonteur.

Let op; bij dringende zaken graag telefonisch contact opnemen i.p.v. per e-mail, app of chatbericht.

Tel. 0161 - 492649

In de nieuwe wettelijke certificeringsregeling voor bedrijven is vastgelegd dat vanaf april 2023 alleen nog vakbekwame installatiemonteurs werkzaamheden aan (gas)verbrandingsinstallaties mogen uitvoeren. Deze CO-certificering moet het aantal ongevallen met koolmonoxide terugdringen. Onze (Service-)Monteurs hebben hun vakmanschap aangetoond middels het behalen van de gestelde examens. Installatiebedrijf Verhees voldoet aan de Kiwa-richtlijnen en heeft het Kiwa certificaat mogen ontvangen.

Installatiebedrijf Verhees heeft altijd de 'waakvlam' aan als het gaat om verlenen van service. Wij houden op professionele wijze uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie, zodat uw comfort een vanzelfsprekendheid blijft. Wij staan garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen. Als u bij ons in het onderhoud bent opgenomen, nemen wij met u contact op zodra het weer tijd is voor het periodieke onderhoud van uw toestel. 

Bij aanschaf van een nieuw toestel, kunt u in de vorm van een abonnement gebruikmaken van onze service en dienstverlening. Dan bieden wij u keuze uit drie abonnementsmogelijkheden:

- Verhees Onderhoud
Via dit abonnement krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten met uitzondering van materiaalkosten, komen voor rekening van Installatiebedrijf Verhees. 

- Verhees Service Plus
Met dit abonnement Verhees Service Plus verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening. 

- Verhees All-in
Via het abonnement Verhees All-in bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor rekening van installatiebedrijf Verhees. U kunt het All-in-abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Dit abonnement geldt enkel voor bepaalde typen toestellen. 

Voor meer informatie en de volledige algemene voorwaarden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! 

© 2024 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2024  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpers i.s.m. Accendis