Service & Onderhoud

7 dagen per week, 24 uur per dag. Installatiebedrijf Verhees, gevestigd in Chaam, staat bekend om de snelle service bij storingen of problemen. Bij dringende zaken buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met onze dienstdoende servicemonteur.

Tel. 0161 - 492649

Installatiebedrijf Verhees heeft het label OK CV. Dit keurmerk staat voor kwaliteit, veiligheid en energiezuinigheid. De cv-ketel wordt onderhouden door een Energie Service Specialist. Kijk voor meer informatie over OK-CV op http://www.ok-cv.nl

Installatiebedrijf Verhees heeft altijd de 'waakvlam' aan als het gaat om verlenen van service. Wij houden op professionele wijze uw cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel in optimale conditie, zodat uw comfort een vanzelfsprekendheid blijft. Wij staan garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen. 

Wilt u gebruikmaken van deze service en dienstverlening? Dan bieden wij u keuze uit 3 abonnementsmogelijkheden: 

- Wido Verhees Onderhoud
Via dit abonnement krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten met uitzondering van materiaalkosten, komen voor rekening van Installatiebedrijf Wido Verhees. 

- Wido Verhees Service Plus
Met dit abonnement Wido Verhees Service Plus verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening. 

- Wido Verhees All-in
Via het abonnement Wido Verhees All-in bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor rekening van installatiebedrijf Wido Verhees. U kunt het All-in-abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Dit abonnement geldt enkel voor bepaalde typen toestellen. 

Voor meer informatie en de volledige algemene voorwaarden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! 

© 2020 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2007  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpburo i.s.m. Accendis