Over ons

Klantvriendelijkheid & innovatie sinds 1990

Wido Verhees had twee dingen voor ogen, toen hij in 1990 zijn eigen installatiebedrijf startte: Klantvriendelijkheid en innovatie. Zijn klanten moesten op hem kunnen bouwen. Hoe verzot op techniek hij ook was (en is): in zijn bedrijf draait het om mensen en kwaliteit. Om hun wensen voor aangenaam wonen en prettig werken. Anno 2021 kan Verhees met recht zeggen dat hij hierin uitstekend geslaagd is. Zijn bedrijf kent klanten voor het leven en de beoordelingen van klanten wijzen uit dat Verhees bij de beste installateurs van Brabant hoort.

Verhees' passie is innovatie. Hoe kan de techniek nóg vriendelijker, duurzamer en zuiniger? Wido Verhees ziet het als een regelrechte uitdaging en 'sleutelt' voortdurend. Zijn bedrijf was bijvoorbeeld één van de eersten die zich verdiepte in warmtepompen en klanten profiteren nog steeds van de jarenlange ervaring op dit gebied.

Het team van Verhees bestaat momenteel uit tien medewerkers. Een team dat bestaat uit doorgewinterde monteurs en jong talent. Een goede combinatie van ware specialisten en echte allrounders. En hoe druk het ook is: Verhees houdt in zijn planning altijd mankracht vrij voor acute storingen of service bij vaste klanten. Zodat u altijd aangenaam woont en prettig werkt.

Na 32,5 jaar met veel plezier en toewijding het bedrijf te hebben gerund, is het bedrijf overgenomen door zoon Olaf per 1 januari 2023. Met dezelfde passie en klantgerichtheid zet Olaf de zaak voort. 

© 2024 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2024  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpers i.s.m. Accendis