Waterzijdig inregelen

Wilt u besparen op energiekosten én comfort in huis verhogen? Dit kan door uw cv-installatie waterzijdig in te regelen. De radiatoren worden dan zo afgesteld dat het warme water zo efficiënt mogelijk door de installatie stroomt. Alleen op die manier kan uw energiezuinige cv-ketel écht optimaal presteren. U krijgt direct meer wooncomfort en een lagere energierekening. De voordelen op een rijtje:

Minder gasgebruik en zo'n 10% lagere stookkosten
Met een cv-installatie die correct waterzijdig is ingeregeld, kunt u ongeveer 10% besparen op stookkosten. Voor oudere woningen kan dit percentage zelfs oplopen.

Een aangenamer binnenklimaat
Is het in de keuken al warm, maar blijft de woonkamer koud? Of duurt het lang voordat uw hele huis op temperatuur is? Het zijn tekenen dat de radiatoren niet goed op elkaar zijn afgesteld. Direct nadat de cv-installatie waterzijdig is ingeregeld, geniet u van een aangenamer binnenklimaat.

Hinderlijke geluiden zijn verleden tijd
Fluitende en ruisende leidingen geven in feite aan dat de cv-installatie niet goed waterzijdig is ingeregeld en energie verspilt. 

Snelle en eenvoudige installatie
Waterzijdig inregelen is een relatief kleine investering waarmee u absoluut comfort én een lagere energierekening in huis haalt. 

Waterzijdig inregelen gaat goed samen met de installatie van evohome. Dit systeem van Honeywell regelt de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Met de slimme zoneregeling verwarmt u alleen de kamers die u gebruikt. Zo houdt u de controle, bespaart u energie en creëert u uw perfecte comfortzone.

Wilt u meer informatie over het waterzijdig inregelen van uw cv-installatie en/of over uw persoonlijke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2024 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2024  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpers i.s.m. Accendis