Evohomesysteem

Evohomesysteem
Het Evohomesysteem is een slimme zoneregeling voor elk verwarmingssysteem. Evohome betekent dat u altijd de controle hebt over uw verwarmingssysteem, waar u ook bent.  Met Evohome regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. De slimme zoneregeling betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt, zodat u de controle houdt, energie bespaart en uw perfecte comfortzone creëert. 

Slimme zoneregeling voor uw huis
Met Evohome kunt u tot 12 slimme verwarmingszones maken en bedienen, zodat u de temperatuur afzonderlijk kunt regelen in de woonkamer, keuken en slaapkamer. Zo kunt u comfortabel genieten in de kamers die u gebruikt en de verwarming lager zetten in de ruimtes die u niet (of minder) gebruikt. 

Controle waar u het wilt
Regel uw comfort waar en wanneer u maar wilt. Via de Total Connect Comfort Intl-app of webbrowser, met de voiceassistenten of gewoon het bedienpaneel. Controle zoals u dat wilt - thuis, op het werk of onderweg. 

Energie-efficiënt: Bespaar door beter te regelen!
Wist u dat 75% van de energie die een huishouden verbruikt, gaat naar verwarming en warm water? Met Evohome verlaagt u uw energiekosten door alleen te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Bespaar energie én geld. 

© 2020 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2007  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpburo i.s.m. Accendis