Vacature: CV Monteur / Loodgieter

Ben jij een cv monteur of loodgieter en op zoek naar een leuke (nieuwe) baan in een  gezellig team?   Lees dan snel verder! 

Installatiebedrijf Verhees is een innovatief,  gespecialiseerd installatiebedrijf dat al ruim 30 jaar werkzaam is als W-installateur. Denk hierbij aan afwisselende werkzaamheden op het gebied van cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk en loodgieterswerk. Wij werken aan duurzame technieken zoals warmtepompinstallaties, nieuwbouw- en onderhoudswerk. We werken met deze (nieuwe) technieken in de particuliere sector. 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

CV MONTEUR / LOODGIETER

Wat breng je mee?
- Minimaal een opleiding in installatietechniek niveau 3 of gelijkwaardige werkervaring
- In bezit van een VCA-certificaat
- In bezit van een rijbewijs B(E)
- Je bent bereid om cursussen te volgen

Wat bieden wij?
- Afwisselende werkzaamheden
- Een prettige werksfeer in een klein team
- Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Arbeidsvoorwaarden volgens cao Technisch Installatiebedrijf
- Ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen

Heb jij interesse?
Ben jij geïnteresseerd in bovenstaande functie en wil jij met de overige leden van ons enthousiaste team samenwerken aan een verdere groei van ons bedrijf? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van een cv naar info@installatiebedrijfverhees.nl o.v.v. sollicitatie. Even bellen kan natuurlijk ook op: 0161-492649.

Terug naar nieuwsoverzicht
© 2024 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2024  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpers i.s.m. Accendis