Vacature: Service Monteur

Service monteur vacature bij Verhees!

De functie
Als service monteur verricht je preventief onderhoud aan warmtepomp- en cv-installaties bij onze klanten in de particuliere sector. Daarnaast verhelp je eventuele storingen aan verwarmingsinstallaties bij onze klanten in Chaam en nabije omstreken. De storing achterhalen en verhelpen door een reparatie uit te voeren of de klant te voorzien van een passend advies zie je als een uitdaging.

Jouw profiel
Je kunt goed zelfstandig werken en bent heel klantvriendelijk. Daarnaast heb je een opleiding tot servicetechnicus gevolgd (of hebt de sterke wens om dit te behalen). Ervaring als servicemonteur is zeer gewenst. Tot slot ben je bereid om cursussen te volgen.

Over ons
Installatiebedrijf Wido Verhees is al ruim 30 jaar werkzaam als W-installateur met werkzaamheden op gebied van cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk en loodgieterswerk. Onze specialisaties zijn warmtepomp installaties, nieuwbouw bij particulieren en onderhoudswerk. Dat doen wij op een innovatieve en bijzonder klantvriendelijke manier.

Vind je het leuk om in een hecht familiebedrijf te werken met een klein team van betrokken collega’s? Dan is deze baan bij Installatiebedrijf Verhees iets voor jou. We hebben een gemixt team met ervaren monteurs en leerling-monteurs. We bieden opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao Technisch Installatiebedrijf. En voor wie het leuk vindt; iedere vrijdag sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel.

Wil je meer informatie of kennis komen maken? Neem dan contact op met Magda Verhees via 0161-492649 of magda@installatiebedrijfverhees.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht
© 2020 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2007  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpburo i.s.m. Accendis