Vacature: Administratief medewerker

Over Installatiebedrijf Verhees

Installatiebedrijf Verhees is een innovatief, gespecialiseerd installatiebedrijf dat al ruim 33 jaar werkzaam is als W-installateur in Chaam en omstreken. Denk hierbij aan werkzaamheden op het gebied van cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk en loodgieterswerk. Als specialisaties bieden wij zonne-energie, warmtepompinstallaties, nieuwbouw- en onderhoudswerk.

 

Over de vacature

De werkzaamheden zijn afwisselend. Een van jouw taken is het verzorgen van de serviceplanning voor de servicemonteurs. Hiervoor maak je de afspraken met klanten voor het onderhoud van hun cv-ketel of warmtepomp. Je verwerkt de gebruikte materialen in het softwareprogramma om vervolgens te kunnen factureren. Binnenkort gaan wij over op een nieuw softwareprogramma en we zoeken iemand die het leuk vindt om alle ins- en outs hiervan te leren kennen en toe te passen. Telefonisch en per e-mail sta je onze klanten uiteraard vriendelijk te woord. Jouw creativiteit kun je kwijt in het opmaken van de nieuwsbrief en het bijhouden van de website.

 

Over jou

Je bent een proactief persoon en kunt goed zelfstandig werken. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met administratieve vaardigheden. We gaan ervan uit dat je bedreven bent in het werken met computerprogramma’s. Heb je enige affiniteit met ons technische vakgebied? Dat zou handig zijn. Zo niet; we leren het je graag! We bieden je een afwisselende baan in een kleinschalig familiebedrijf met een fijne werksfeer. Je krijgt een net salaris conform cao Technisch Installatiebedrijf.

 

Heb je interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je samen met onze betrokken collega’s werken aan een verdere groei van ons bedrijf? Stuur dan jouw CV naar magda@installatiebedrijfverhees.nl o.v.v. sollicitatie. Wil je graag meer informatie, neem dan contact op via 0161-492649.

Terug naar nieuwsoverzicht
© 2024 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2024  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpers i.s.m. Accendis