Installatie nieuwbouwwoning Chaam

De meeste klanten die 25 jaar geleden voor het eerst de hulp inriepen van Installatiebedrijf Verhees, doen dat vandaag de dag nog steeds. De zoon van een klant van het eerste uur hoefde geen seconde na te denken over het bedrijf dat de installatie moest verzorgen van zijn nieuwe woonhuis.

Wido kan zich nog scherp voor de geest halen wat hij aantrof toen hij voor het eerst aankwam bij de klant, een tandarts. “Het volledige rioolstelsel was verzakt,” herinnert Wido. “De klant hield zijn hart vast voor de gevolgen, maar we hebben alles op weten te knappen en het geheel keurig netjes achter gelaten. Vervolgens zijn we huisinstallateur bij zijn praktijk geworden.

Tevreden klant

Toen de zoon een woonhuis ging bouwen in Chaam, wist hij meteen dat hij Wido’s bedrijf en bouwbedrijf Van der Kaa & Van Enschot wilde inschakelen. Na een uitgebreid advies installeerde het personeel van Wido een warmtepompinstallatie, een ventilatiesysteem en een waterontharder. “De klant is erg tevreden met het eindresultaat. Laatst zei hij nog dat hij niets beters had kunnen wensen.”

Zuinige waterontharders

De vraag naar waterontharders is de laatste jaren flink toegenomen. Waterontharders halen het kalk uit het water. Een groot voordeel volgens Wido: “Het water is in deze regio erg hard, dat kan problematisch zijn voor mensen die last hebben van eczeem. Zo’n waterontharder kan een goede oplossing zijn voor je huid. Bovendien is hij heel zuinig in het gebruik. Ik verwacht dat de vraag naar deze producten de komende jaren alleen maar zal toenemen.” 

Terug naar projecten
© 2020 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2007  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpburo i.s.m. Accendis