Dakbedekking Tilburg

Installatiebedrijf Verhees brengt de robuuste uitstraling van een zinken dak binnen handbereik voor particulieren die zoeken naar een duurzame dakbedekking.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De praktische ongemakken van het traditionele zink-en dak zijn grotendeels verdwenen. Zo is de montage vereenvoudigd vanwege de introductie van een kliksysteem en is de CO2-belasting van de productie aanzienlijk verkleind. Het zinken dak wordt anno 2015 beschouwd als een even fraaie als duurzame oplossing. Zink is immers een volledig recycleerbaar natuurproduct en tevens een onderhoudsvriendelijk materiaal met een lange levensduur.

Het ziet er prachtig uit

Installatiebedrijf Verhees legde een zinken roevendak in Tilburg en verzorgde eveneens de dakgootpreventie. Wido’s werknemer Niels, is gek op dit materiaal en volgde cursussen om zich hierop toe te leggen. “Ik geef mijn personeel graag de kans om projecten op te pakken die aansluiten bij hun interesses,” aldus  Wido. “Dat pakt hier heel goed uit, het zinken dak ziet er prachtig uit. Van zulke resultaten krijgen we een goed gevoel.

De diversiteit in de werkzaamheden van het bedrijf is ook zichtbaar in de samenstelling van Wido’s personeel. Wido: “De één zet graag cv-ketels, de ander is liever bezig met daken en weer een ander is dol op het plaatsen van technische installaties zoals warmtepompen. Hoewel ze alle werkzaamheden moeten beheersen, houd ik wel rekening met hun voorkeuren. Dat waarderen de jongens.”

Terug naar projecten
© 2024 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2024  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpers i.s.m. Accendis