Installatie en zinkwerk woning Ulicoten

De oplossingen van Installatiebedrijf Verhees maken van deze woning in Ulicoten een voorloper op het gebied van duurzaamheid. Ook installeerde het bedrijf zinken dakgoten en regenpijpen vanwege de aantrekkelijke prijs en lange levensduur van dit product.  

De luxe woning wordt voorzien van een warmtepompinstallatie, zinken dakgoten en regenpijpen, vloerverwarming en een CO2-gestuurd balansventilatiesysteem. Wanneer meerdere mensen in een ruimte aanwezig zijn, zorgt dit systeem dat de ventilatie wordt opgeschroefd door middel van ingezogen buitenlucht. Dankzij deze aanpassingen bespaart de klant veel energiekosten. Bovendien heeft de klant dankzij de waterwarmtepomp geen gas meer nodig, waardoor hij op het gebied van energie grotendeels zelfvoorzienend is.

Op afstand aansturen

De keuze tussen een waterwarmtepomp of een luchtwarmtepomp gaat niet over één dag ijs. “Aan de hand van de wensen van de klant bepalen we samen welke duurzame oplossing het best bij hen past,” aldus Wido. Eenmaal geplaatst kan het personeel van Wido de prestaties van de warmtepomp vanuit het kantoor controleren, analyseren en waar nodig aanpassen op behoeften van het huishouden. 

Deze technologie maakt het mogelijk om de oorzaak van een storing aan te wijzen,” vertelt Wido. 

Met behulp van deze ontwikkelingen kunnen wij onze installaties en service nog verder perfectioneren.”

Terug naar projecten
© 2024 Installatiebedrijf Verhees | Privacyverklaring  |  Algemene voorwaarden ALIB 2024  /  AVIC  | Gerealiseerd door Juli Ontwerpers i.s.m. Accendis